fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Јосиф Ѓорески

Специјалист по гинекологија и акушерство

2023

Обука за Assisted Reproduction Techniques, e-learning Course

Embryolab Academy and EFRE

2022

Обука за ултразвук на дојка

Antamedica Policlincka – Белград

2022

Обука за скрининг во прв тиместар

Fetal Medicine Unit – Скопје

2022

1st and 2nd level of GESEA

Медицински факултет Марибор

2021

Супспецијалист – перинатолог

Универзитетска Клиника за Гинекологија и Акушерство-  Скопје

2016

Обука за скрининг во втор триместар

Yandonald – Скопје

2014

Специјалист гинeколог акушер

Универзитетска Клиника за Гинекологија и Акушерство – Скопје

2007

2019-2024

Универзитетска Клиника за Гинекологија и Акушерство – Скопје

Општа оперативна гинекологија

2018-2019

Универзитетска Клиника за Гинекологија и Акушерство – Скопје

Родилни сали, д-р специјалист гинеколог акушер

2017-2018

Универзитетска Клиника за Гинекологија и Акушерство – Скопје

Општа оперативна гинекологија

2014-2017

Универзитетска Клиника за Гинекологија и Акушерство – Скопје

Родилни сали, д-р спец. Гинеколог акушер

  • ESRE
  • MLD
  • Делегат во лекарска комора
  • Perinatal Medicine Foundation
  • Fetal Medicine Unit
  • Перинатолошко здружение на Македонија

 

  • Англиски јазик
  • Uterine Fibroid Embolization Via Trans Radial Versus Transfemoral Arterial Access: Technical Results (коавтор) 2019