fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Ивица Стефановски

Специјалист по анестезија со интензивно лекување

1999
Медицински факултет Скопје
Универзитет „Св.Кирил и Методиј“ Скопје
2004
Клиника за анестезија АКХ Виена
Универзитетска болница АКХ Виена
2007
Специјализација по анестезија со реанимација Медицински факултет
Универзитет „Св.Кирил и Методиј“ Скопје
2009
Анестезија за трансплатација на црн дроб
Универзитетска клиника Ст.Лук Брисел

2015
Клиничка болница „Аџибадем Систина“
Оддел за анестезија
2010-2015
Општа болница Ремедика Оддел за анестезија
1998-2010
КАРИЛ – Клинички центар Скопје

ЗЛАРИЛ (здружение на лекари по анестезија, реанимација и интензивно лекување на Р. Македонија)
МСА – Македонска асоцијација на анестезиолози