fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Ивица Димитров

Специјалист по анестезиологија со интензивно лекување

2011
Acibadem Maslak Hospital
Оддел за анестестезија, реанимација и интензивно лекување
2009
Специјалист по анестезиологија и реанимација – Медицински факултет – Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
2002
Медицински факултет -Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија

2010-сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за анестезија, реанимација и интензивно лекување
2002 – 2010
Итна медицинска помош – Скопје

ЗЛАРИЛ (здружение на лекари по анестезија, реанимација и интензивно лекување на Р. Македонија)