fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Иван Јосифов

Специјализант по педијатрија

2020

Медицински факултет, општа медицина,

7-ми степен образование

Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип

 

2023-2024

Клиничка болница „Аџибадем Систина“

Доктор по општа медицин, специјализант по педијатрија

 

2022-2023

Зегин Медика

Доктор по општа медицина

Англиски јазик

Германски јазик