fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Хари Хокоцијан

Доктор по општа медицина

1995
Медицински Факултет – Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија

2014 – сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Ургентен центар, Општ доктор
1998 – 2014
ЈЗУ Здравствен Дом на Скопје – Скопје
Итна медицинска помош со домашно лекување, доктор

Англиски
Германски