fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Хараламбос Сидиропулос

Специјалист по инфектологија

2019
Специјалист Инфектолог

Универзитет Св. Кирил и Методиј Скопје

2011
Дипломиран доктор на медицина
Универзитет Св. Кирил и Методиј Скопје

2020
Клиничка болница „Аџибадем Систина“ Специјалист по инфектологија
2013-2019
Универзитетска клиника за Инфективни болести и фебрилни состојби
Д-р на специјализација по Инфективни болести
2012-2013
ПЗУ Превемед Скопје
Др. Општа медицина

Член на лекарска комора на Р.С.М

Англиски, Германски, Норвешки, Грчки