fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Гордана Петровска

Специјалист по гинекологија и акушерство

2000
Специјалист по гинекологија и акушерство Медицински факултет – Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р.Македонија
1994
Медицински факултет – Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р.Македонија

2010 – сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за гинекологија и акушерство
2008 – 2010
Специјална клиника за гинекологија и акушерство – „Мала Богородица“ – Скопје

2003 – 2008
Универзитетски Клинички центар – Скопје
Клиника за гинекологија и акушерство, Шеф на оддел за перинатална дијагноза и фетална терапија
1996 – 2008
Универзитетски Клинички центар – Скопје
Клиника за гинекологија и акушерство

Фондација за фетална медицина