fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-Р Горан Миланов

Специјалист по кардиохирургија

2017

Специјализација по кардиохирургија

Универзитетска болница „Света Екатерина“ Софија

Р.Бугарија

2001

Доктор по медицина

Медицински универзитет Софија

Р.Бугарија

2020

Клиничка болница „Аџибадем Систина“

2019-2011

Кардиоцентар Понтика (Сити клиник) Бургас – кардиохирургија

Р.Бугарија

2004-2011

Универзитетска болница „Света Екатерина“ Софија

Р Бугарија

2001-2004

ПЗУ „Филип Втори“ Скопје

Лекарска комора на Р.Македонија

Бугарски лекарски сојуз

Бугарска асоцијација по кардиохирургија

-сертификат и специјализација во САД Шарлот, Северна Каролина 2009 година

Специјализација во Фрајбург, Германија, во Универзитетска болница по тораковаскуларна и кардиохирургија

 

англиски

бугарски

српски