fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Фросина Адамовска

Специјалист по дигестивна хирургија

2012 Специјалист по општа хирургија –Медицински факултет – Скопје Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје
2003 Медицински Факултет – Скопје Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје

2010 – сега Клиничка болница Аџибадем Систина Оддел за дигестивна хирургија
2004 – 2010 Универзитетски клинички центар – Скопје Клиника за дигестивна хирургија