fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Филип Видоевски

Доктор по општа медицина, специјализант по Ортопедија

2019 – моментално

Специјализација по Ортопедија

Медицински факултет

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје

 

2011 – 2017

Медицински факултет

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје

2018-…

Клиничка болница „Аџибадем Систина“

Доктор специјализант на одделот по Ортопедија и Трауматологија

 

2019-…

ЈЗУ ТОАРИЛУЦ – Ортопедија

Специјализант по Ортопедија

 

2019-…

РК Бутел

Доктор

 

2018 – 2018

АДХ лаб

Доктор

 

2018 – 2019

ГОБ 8-ми Септември

Волонтер при оддел за Ортопедија и Трауматологија

 

2017 – 2019

ПЗУ Ортомедика

Волонтер

Македонското здружение за ортопедија и трауматологија МАДОТ

Артроскопска Асоцијација на Македонија член

Англиски јазик

Грчки јазик

Германски јазик