fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Фадил Беџети

Специјалист по анестезија со интензивно лекување

2001 година

Средно медицинско училиште „Никола Штејн” Тетово

2008 година

Медицински факултет

Универзитет во Тирана

2017 година

Специјалист по анестезија

Универзитет „Св.Кирил и Методиј“ Скопје

2019 – … Клиничка болница „Аџибадем Систина“

2017-2019 Универзитетска клиника ТОАРИЛУЦ, специјалист анестезиолог

2011-2019 Универзитетска клиника ТОАРИЛУЦ, специјализант

2009-2011 ПЗУ „Натура медика“ матичен лекар

2008-2009 ЈЗУ Брза помош Тетово општ лекар

Лекарска комора

МЗЛ

ESA

Англиски

Српски

Германски