fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Елизабета Матевска Атанасовска

Специјалист по гинекологија и акушерство

1997
Специјалист по гинекологија и акушерство – Медицински факултет – Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
1989
Медицински факултет – Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија

2010 – сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за гинекологија и акушерство
2005 – 2010
Специјална болница за гинекологија и акушерство „Мала Богородица“ – Скопје
Оддел за оперативна гинекологија и акушерство и ендоскопија
1990 – 2005
Универзитетски Клинички Центар – Скопје
Клиника за гинекологија и акушерство