fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Елена Стојкоска

Специјалист по патолошка анатомија

2018

Специјалист по патологија

Медицински факултет

Универзитет Св. Кирил и Методиј-Скопје

 

 

2007

Медицински факултет

Универзитет Св. Кирил и Методиј-Скопје

2023

Специјалист по патолошка анатомија

Оддел за хистопатологија и цитологија

Клиничка Болница  „Аџибадем Систина“

 

 

2010-2023

ЈЗУ-Универзитетска Клиника за Радиотерапија и Онкологија, Скопје

Оддел за хистопатологија и клиничка цитологија

 

 

2008-2010

Здравствен дом-Скопје

Оддел за превентивна медицина

Европска асоцијација на патолози

Здружение на патолози на Р. Македонија

Македонско лекарско друштво

Благодарница по повод 7-ми Април, Светски ден на здравјето 2021