fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Драган Манасиевски

Специјалист по радиологија

2000
Медицински Факултет – Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија

2014 – сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Ургентен центар, Општ доктор
2004- 2014
ЈЗУ Здравствен Дом на Скопје – Скопје
Итна медицинска помош со домашно лекување, доктор
2002-2004
ЈЗУ Клиника за максилофацијална хирургија – Скопје
2001 – 2002
ПЗУ Д-р Кире Антовски
Доктор по општа медицина

– Здружение за прехоспитална ургентна медицина на РМ
– Лекарска комора на РМ