fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Димитар Јосифовски

Доктор по општа медицина, специјализант по кардиохирургија

Ноември 2022- во тек

Специјализант по кардиохирургија

специјализација по кардиохирургија на Универзитет Гоце Делчев – Штип

 

 

2021

Медицински Факултет
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје

2022
Клиничка Болница „Аџибадем Систина“
Оддел за Детска кардиохирургија

2021-2022
Клиничка Болница „Аџибадем Систина“
Оддел за Инфективни болести

2020
ЈЗУ Здравствен дом Скопје
Национален корона контакт центар

Благодарница од Лекарска комора на Република Северна Македонија за особен придонес и ангажман при спроведување со пандемијата предизвикана од корона вирусот COVID-19