fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Димитар Душкоски

Специјалист по кардиологија

2019
Супспецијалист по кардиологија – Медицински факултет – Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија

2013
Специјалист по интерна медицина – Медицински факултет – Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
2005
Медицински факултет – Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија

2010 – сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за кардиологија, специјалист по интерна медицина
2007 – 2008
Специјална болница за кардихирургија „Филип Втори“ – Скопје
Оддел за кардиологија
2005 – 2007
Завод за превенција, лекување и рехабилитација на кардиоваскуларни заболувања – Охрид, волонтер