fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Дејан Ковачевиќ

Специјалист по кардиологија

2009
Супспецијалист по кардиологија – Медицински факултет
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје
2001
Специјалист по интерна медицина – Медицински факултет
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје
1995
Медицински Факултет – Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје

2010 – сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за кардиологија, интервентен кардиолог – електрофизиолог
2000-2009
Универзитетски Клинички Центар – Скопје
Клиника за кардиологија, Единица за интензивна коронарна нега