fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

М-р Даниела Стеваноска

Биохемичар

2014
Природно-математички факултет-Скопје
Институт по биологија
Магистер по биологија, биохемиско- физиолошка Универзитет „Св. Кирил и Методиј“-Скопје

2009
Природно-математички факултет-Скопје
Институт по хемија
Дипломиран инженер по хемија
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“-Скопје

2010-сега
Клиничка болница „Аџибадем Систина“
Биохемичар во биохемиска лабораторија

Англиски јазик