fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

М-р Бобан Јаневски

Ембриолог - Ембриолошка лабораторија

2007

Биолошки  факултет – Магистер по генетика

Софиски универзитет Св „Климент Охридски“

 

2005

Биолошки  факултет – молекуларен  биолог

Софиски универзитет Св „Климент Охридски“

 

2007
Клиничка болница „Аџибадем Систина“
Асистирана репродукција – ембриолог

  • ESHRE
  • АSPIRE
  • член на Државна комисија за БПО РМ