fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Билјана Димова

Специјалист по патолошка анатомија

2006 – Специјализација по патолошка анатомија

Медицински факултет, УКИМ

2000 – Доктор на медицина

Медицински факултет, УКИМ

2015-2018 – ПЗУ Кодра, Подгорица, Црна Гора

Патологија

2008-2015 – Универзитетска болница „Царица Иоана ИСУЛ”

Патологија

2006-2007 German Hospital Истанбул, Турција

Патологија

Англиски

Бугарски

Германски