fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Биљана Палчевска

Ембриолог - Ембриолошка лабораторија

1997
Природно-математички факултет, отсек Биологија
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје

 • 1998 – 2001
  Републички завод за трансфузиологија
  Имунохематологија

 

 • 2001 – 2010
  Специјална болница за гинекологија и акушерство „Мала Богородица – Систина“
  Асистирана репродукција – ембриолог

 

 • 2010 – сега
  Клиничка болница „Аџибадем Систина“
  Асистирана репродукција – ембриолог
 • Европско здружение за хумана репродукција и ембриологија (European Society of Human Reproduction and Embryology)
 • Македонско здружение за репродуктивна медицина