fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Азра Куч

Специјалист по анестезиологија со интензивно лекување

2005-2009

Специјалист по анестезија и интензивно лекување- КАРИЛ -Скопје

Медицински факултет

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје

 

1999

Медицински факултет

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје

– доктор на медицина

2022

Клиничка болница „Аџибадем Систина“е

Анестезиолог

 

2015-2022

Општа болница Ремедика- Скопје

Анестезиолог

 

2005-2015

Клиника за Гинекологија и акушерство- Скопје

Анестезиолог

 

2003-2005

Амбуланта Линкест – Скопје

матичен доктор

Англиски јазик

Фактор здравје на тема – општа и регионална анестезија, карактеристики и примена