fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Ардиан Ајрули

доктор по општа медицина

2019
Медицински факултет
„Св. Кирил и Методиј“ Скопје

2019
Клиничка болница „Аџибадем Систина“
Доктор

2019
Здравствен дом – Липково
Доктор

Албански (мајчин јазик), англиски, турски