fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Ана Кацарска

Специјалист по гинекологија и акушерство

2010 – сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за гинекологија и акушерство, специјализант
2009
Дипломира на Медицински факултет – Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
2008

Hietzing – Виена, Австрија, Оддел за абдоменална хирургија

2010 – сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за гинекологија и акушерство
2009 – 2010
Специјална болница за гинекологија и акушерство „Мала Богородица“ – Скопје

Англиски
Германски