fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Александар Станимировиќ

Доктор по општа медицина - Специјализант по пулмологија

2015 год.
Медицински факултет Скопје
Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ Скопје

Лекарска комора на Македонија

2016-2017
ЈЗУ Здравствен дом на Скопје
Итна медицинска помош со домашно лекување
2017
Клиничка болница „Аџибадем Систина“

Англиски
Италијански