fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Александар Лазаревски

Специјалист по оториноларингологија

2008
Катедра за оториноларингологија, асистент – Медицински факултет – Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
2007 – 2009

Оддел за оториноларингологија
Универзитетски клиники во Болоња и Загреб
2003
Специјализација по оториноларингологија на Медицински факултет – Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
1997
Дипломира на Медицински факултет – Скопје, Р. Македонија
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија

2010 – сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за оториноларингологија
1998 – 2010
Клиника за уво нос и грло – Скопје
Универзитетска Клиника – Скопје