fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Доц. д-р Ахмет Арназ

Специјалист по кардиоваскуларна хирургија

2009
Специјализација по кардиоваскуларна хирургија
Болница за обука и истражувачки дејности, торакална и кардиоваскуларна хирургија „Д-р Сијами Ерсек“ Кардиоваскуларна хирургија

1994
Медицински факултет
Медицински факултет при Универзитетот „Ондокуз Мајис“

2011 – сега
Здравствена групација „Аџибадем“
Оддел за кардиоваскуларна хирургија

2010 – 2011
Болница за обука и истражувачки дејности „Ван Јиксек Ихтисас“
Оддел за кардиоваскуларна хирургија
Кардиоваскуларна хирургија

1995 – 2003
Државна болница Анталија, Ургентен центар
Ургентен центар

1994 – 1995
Државна болница „Газипаша“
Ургентен центар
Специјализација

Англиски,
Турски

https://www-ahmetarnaz-com/