fbpx
ПРЕБАРАЈ
ДОКТОР

Д-р Адријана Спасовска

Доктор на медицина

Check-up

Аџибадем Систина

adrijana.spasovska@acibademsistina.mk

2012
Медицински факултет – Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
2011
Клиника за детска хирургија „Кантрида“ – Мр. Сц. Николиќ
Клинички болнички центар „Ријека“, Ријека, Хрватска

2013 – сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Check up, општ лекар
2013
Приватна здравствена установа „Сарај Медикал“
волонтер