fbpx
ОДДЕЛИ

ФЛЕБОТОМИЈА СО ПРЕДАНАЛИТИКА

Одделот за дијагностички лаборатории нуди комплетен спектар на услуги 24 часа, секој ден во неделата. Опремени се со автоматизиран транспортен вакуум систем кој овозможува брз пренос на материјалите и доставување брзи резултати кон сите оддели на болницата.