fbpx

Д-р Слободан Антов дел од тимот на Клиничката болница „Аџибадем Систина“

23.01.2020
Slobodan Antov al
Slobodan Antov al

 

Клиничката болница „Аџибадем Систина“ го прошири својот стручен тим со еминентниот и искусен специјалист по кардиологија д-р Слободан Антов.

Поле на интерес на д-р Антов е интервентната кардиологија, а од неодамна тој е дел од тимот на Oдделот за кардиологија. Нашиот професионален тим кој е составен од најдобрите специјалисти, признати во својата професионална работа, секогаш е отворен за соработка и 24 часа е подготвен да одговори на секој предизвик.

Доколку сакате да закажете преглед или стручна консултација, јавете се во нашиот Контакт-центар на 02 / 30 99 500.