fbpx

Недела на медицински сестри

ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА НЕДЕЛА НА МЕДИЦИНСКИТЕ СЕСТРИ 5-12 МАЈ   По повод Меѓународниот ден на медицинските сестри, Здружението на медицински сестри, акушерки и техничари „Славјанка Влахчева“ и Клинич...

Види повеќе

Проф. д-р Мане Грличков

Проф. д-р Мане Грличков дел од тимот на „Аџибадем Систина“ Клиничката болница „Аџибадем Систина“ го прошири стручниот тим со еминентниот ревматолог проф. д-р Мане Грличков. Пациенти ќе може да доби...

Види повеќе

Недела на здравјето во „Аџибадем Систина“

Недела на здравјето во „Аџибадем Систина“ „Аџибадем Систина“ својот 4. роденден го прослави со граѓаните. Во текот на „Неделата на здравјето“ беа организирани интересни предавања од тимот доктори. ...

Види повеќе

„Аџибадем Систина“ и „Борка“ во борба против канцерот

„Аџибадем Систина“  и „Борка“ во борба против канцерот  Клиничката болница „Аџибадем Систина“ и здружението на граѓани во борба против ракот „Борка“ ќе ја организираат најголемата кампања...

Види повеќе

4 ГОДИНИ КЛИНИЧКА БОЛНИЦА „АЏИБАДЕМ СИСТИНА“

4 ГОДИНИ КЛИНИЧКА БОЛНИЦА „АЏИБАДЕМ СИСТИНА“  14 ГОДИНИ УСПЕШНА ПРИКАЗНА 

Види повеќе

„Аџибадем Систина Плус“ со нов изглед и дизајн

„Аџибадем Систина Плус“ со нов изглед и дизајн Со нов изглед и дизајн излезе 13- тиот број на Аџибадем Систина Плус кој нуди нови содржини наменети за целото семејство со ексклузивен и модерен прис...

Види повеќе

Не смислувајте изговори – превземете ја контролата во свои раце

Не смислувајте изговори-превземете ја контролата во свои раце Клиничката болница „Аџибадем Систина“ и здружението за борба против ракот „Борка“ во трговскиот центар „City Mall“ ја спроведоа кампања...

Види повеќе