fbpx

Презентирани вежби и техники за правилно дишење

Презентирани вежби и техники за правилно дишење Во пресрет на Светскиот ден на ХОББ (хронична опструктивна белодробна болест) 19 ноември, Клиничката болница „Аџибадем Систина“ организираше бесплатн...

Види повеќе

Презентирани најновите достигнувања во современата кардиохирургија

Презентирани најновите достигнувања во современата кардиохирургија Клиничката болница „Аџибадем Систина“ организираше Стручен состанок на тема „Достигнувања во современата кардиохирургија“. Најнови...

Види повеќе

Стручен состанок за кардиохирургија

Стручен состанок за кардиохирургија Клиничката болница „Аџибадем Систина“ организира Стручен состанок на тема „Достигнувања во современата кардиохирургија“. Состанокот ќе се одржи денеска (12.11.20...

Види повеќе

Бесплатни вежби и техники за дишење за пациенти со ХОББ и астма

Бесплатни вежби и техники за дишење за пациенти со ХОББ и астма По повод светскиот ден на ХОББ – 15.11.2014 (сабота), Клиничката болница „Аџибадем Систина“ организира бесплатни вежби, техники...

Види повеќе

Вработените во Клиничката болница „Аџибадем Систина“ дарува 65 единици крв

Вработените во Клиничката болница „Аџибадем Систина“ дарува 65 единици крв Клиничката болница „Аџибадем Систина“ во соработка со Заводот за трансфузиологија успешно организираше уште една крводарит...

Види повеќе

Едукативни предавања за подигнување на свеста за карциномот на дојка

Едукативни предавања за подигнување на свеста за карциномот на дојка Клиничката болница „Аџибадем Систина” заедно со здружението „Борка – за секој нов ден” започнаа со организирање на е...

Види повеќе

Клиничката болница „Аџибадем Систина“ дел од Националната конференција за борба против карциномот на дојка

Клиничката болница „Аџибадем Систина“ дел од Националната конференција за борба против карциномот на дојка Клиничката болница „Аџибадем Систина“ беше дел од 7-та Национална Конференција за борба пр...

Види повеќе

Д-р Татјана Чепреганова – Чанговска дел од тимот на „Аџибадем Систина“

Д-р Татјана Чепреганова – Чанговска дел од тимот на „Аџибадем Систина“  Клиничката болница „Аџибадем Систина“ го прошири стручниот тим со специјалистот по неврологија д-р Татјана Чепрега...

Види повеќе

Кампања „Чекориме за здраво срце“

Кампања „Чекориме за здраво срце“ Клиничката болница „Аџибадем Систина“ се приклучи на европската недела на движење, со кампањата „Чекориме за здраво срце“. Целта на кампањата е да се подигне свест...

Види повеќе

Излезе 15-тиот број на списанието „Аџибадем Систина Плус“

Излезе 15-тиот број на списанието „Аџибадем Систина Плус“ Во новиот број на „Аџибадем Систина Плус“ тема ни е „Детското здравје“, а главниот акцент во овој број го ставивме на храброто срце Катја. ...

Види повеќе