fbpx

Специјално означен паркинг – простор за бремените жени и мајките со мали деца

Специјално означен паркинг – простор за бремените жени и мајките со мали деца Бремените жени и мајките со мали деца се посебна група кон која ги насочуваме нашето внимание, љубов и грижа. Сак...

Види повеќе

Една година растеме заедно со Катја

„Аџибадем Систина“ и Катја ја добија најголемата животна борба   Помина една година од моментот кога Катја ја почна најголемата животна борба. Тогаш, свесни бевме дека пред нас претстои долга ...

Види повеќе

Една година од отворањето на првиот ПЕТ центар

Една година од отворањето на првиот ПЕТ центар   Клиничката болница „Аџибадем Систина“ ги презентираше резултатите од работата на ПЕТ центарот. Измината година се направени 200 снимања, а бене...

Види повеќе

Педијатрискиот оддел на „Аџибадем Систина“ со нови доктори

Педијатрискиот оддел на „Аџибадем Систина“ со нови доктори Здравјето на најмалите е нашиот врвен приоритет. Во таа насока, со задоволство ви ги претставуваме новите експерти од областа на педијатри...

Види повеќе

Лејла е најубавиот новогодишен подарок

Лејла е најубавиот новогодишен подарок Се радуваме за секоја нова приказна која започнува кај нас… Во првите денови од годината, со вас ја споделуваме приказната на семејството Сазоглу кои не...

Види повеќе

Г-ѓа Саре Давутоглу во посета на Клиничката болница „Аџибадем Систина“

Г-ѓа Саре Давутоглу во посета на Клиничката болница „Аџибадем Систина“   Висока турска делегација, предводена од сопругата на претседателот на Владата на Р Турција, г-ѓа Саре Давутоглу, денеск...

Види повеќе

Одржан симпозиум на тема „Напреден пристап во третман на спинална патологија“

Клиничката болница „Аџибадем Систина“ одржa симпозиум на тема „Напреден пристап во третман на спинална патологија“. Предавачи на симпозиумот беа врвните специјалисти од Спиналниот центар на „Аџибад...

Види повеќе

Покана за симпозиум на тема „Напреден пристап во третман на спинална патологија“

Покана за симпозиум на тема „Напреден пристап во третман на спинална патологија“ Клиничката болница  „Аџибадем Систина“ на 20.12 2014 (сабота) со почеток во 09:00 часот ќе одржи симпозиум на т...

Види повеќе

Новогодишни checkup пакети

Новогодишни checkup пакети Нашата прва желба е да се разбудите здрави и среќни во новата година. Само за вас, подготвивме новогодишни check-up пакети, кои можете да ги подарите на вашите најблиски....

Види повеќе

Одржан третиот стручен состанок за кардиохирургија во Охрид

Одржан третиот стручен состанок за кардиохирургија во Охрид Клиничката болница „Аџибадем Систина“ го одржа третиот стручен состанок за кардиохирургија. Главниот фокус на предавањата беа најновите д...

Види повеќе