fbpx

Мега популарната пејачка Нора Истрефи роди девојче во „Аџибадем Систина“

Мега популарната пејачка Нора Истрефи роди девојче во „Аџибадем Систина“ Мега популарната поп и R’n’B пејачка Нора Истрефи на 15 мај го доби најубавиот подарок во „Аџибадем Систина“. Ти...

Види повеќе

Бесплатна проверка на бенки

Клиничката болница „Аџибадем Систина“, по повод месецот на меланома, на 16.05.2015 (сабота) ќе организира бесплатни прегледи на бенки. Прегледите ќе се изведуваат на најсовремениот дерматоскоп Mall...

Види повеќе

Излезе најновиот број на Аџибадем Систина ПЛУС

Излезе најновиот број на Аџибадем Систина ПЛУС Со задоволство ви го претставуваме 17. број на магазинот Аџибадем Систина ПЛУС. Специјално за вас подготвивме најразлични теми за здравјето на целото ...

Види повеќе

Одржан стручен состанок – Дијагностика на лимфаденопатии

Одржан стручен состанок – Дијагностика на лимфаденопатии Во Клиничката болница „Аџибадем Систина“ се одржа стручен состанок на тема Дијагностика на лимфаденопатии. Предавачи на настанот беа Д-р Џен...

Види повеќе

Во „Аџибадем Систина“ родено е 10.000-тото бебе

Во „Аџибадем Систина“ родено е 10.000-тото бебе На 23 април 2015 (четврток) на Одделот за гинекологија и акушерство во Клиничката болница „Аџибадем Систина“ се роди 10.000-тото новороденче. Тимот п...

Види повеќе

Д-р Лилјана Хаџи-Пецова и д-р Борислав Гогушевски дел од тимот на „Аџибадем Систина“

Д-р Лилјана Хаџи-Пецова и д-р Борислав Гогушевски дел од тимот на „Аџибадем Систина“ Клиничката болница „Аџибадем Систина“ го прошири својот стручен тим со еминентните и искусни доктори, д-р Лилјан...

Види повеќе

Интервју со Гуркем Гунгор, медицински и нуклеарен физичар од „Аџибадем

Интервју со Гуркем Гунгор, медицински и нуклеарен физичар од Здравствената групација Аџибадем Акцелераторот TRILOGY е најмоќниот сојузник во борбата со канцерот Пациентите со малигни болести од зем...

Види повеќе

Првите кобрендирани Diners/Acibadem Sistina кредитни картички подарок за мајките породени на Светскиот ден ...

Првите кобрендирани Diners/Acibadem Sistina кредитни картички подарок за мајките породени на Светскиот ден на здравјето Катерина Штерјовска и Љиљана Ѓорѓевиќ покрај најубавиот подарок кој го добија...

Види повеќе

Д-р Љирим Демири дел од медицинскиот тим на „Аџибадем Систина“

Д-р Љирим Демири дел од медицинскиот тим на „Аџибадем Систина“ Клиничката болница „Аџибадем Систина“ го прошири тимот на специјалисти по оториноларингологија. Од 1.април 2015 дел од стручниот тим н...

Види повеќе

Одржано предавање на тема алергии во детска возраст

Одржано предавање на тема алергии во детска возраст Алергиите во детската возраст, беше темата на предавањата организирани во игротеката „Имагинариум“. Присутните родители имаа можност да добијат п...

Види повеќе