fbpx

Светска недела на доење (1-7 август)

Светска недела на доење (1-7 август) Клиничката болница „Аџибадем Систина“ како активен промотор и поддржувач на доењето учествуваше на денешната прес конференција по повод Светската недела на доењ...

Види повеќе

Излезе новиот број на Аџибадем Систина ПЛУС

Излезе новиот број на Аџибадем Систина ПЛУС Во новиот број на магазинот „Аџибадем Систина ПЛУС“ можете да прочитате инспиративни животни приказни, стручни совети за превенција на канцерот, ефикасен...

Види повеќе

Конференција „Безбедност на пациентите“ во „Аџибадем Систина“

Конференција „Безбедност на пациентите“ во „Аџибадем Систина“ По повод интернационалната недела на медицинските сестри, Клиничката болница „Аџибадем Систина“ организираше конференција на тема „Безб...

Види повеќе

Мега популарната пејачка Нора Истрефи роди девојче во „Аџибадем Систина“

Мега популарната пејачка Нора Истрефи роди девојче во „Аџибадем Систина“ Мега популарната поп и R’n’B пејачка Нора Истрефи на 15 мај го доби најубавиот подарок во „Аџибадем Систина“. Ти...

Види повеќе

Бесплатна проверка на бенки

Клиничката болница „Аџибадем Систина“, по повод месецот на меланома, на 16.05.2015 (сабота) ќе организира бесплатни прегледи на бенки. Прегледите ќе се изведуваат на најсовремениот дерматоскоп Mall...

Види повеќе

Излезе најновиот број на Аџибадем Систина ПЛУС

Излезе најновиот број на Аџибадем Систина ПЛУС Со задоволство ви го претставуваме 17. број на магазинот Аџибадем Систина ПЛУС. Специјално за вас подготвивме најразлични теми за здравјето на целото ...

Види повеќе

Одржан стручен состанок – Дијагностика на лимфаденопатии

Одржан стручен состанок – Дијагностика на лимфаденопатии Во Клиничката болница „Аџибадем Систина“ се одржа стручен состанок на тема Дијагностика на лимфаденопатии. Предавачи на настанот беа Д-р Џен...

Види повеќе

Во „Аџибадем Систина“ родено е 10.000-тото бебе

Во „Аџибадем Систина“ родено е 10.000-тото бебе На 23 април 2015 (четврток) на Одделот за гинекологија и акушерство во Клиничката болница „Аџибадем Систина“ се роди 10.000-тото новороденче. Тимот п...

Види повеќе

Д-р Лилјана Хаџи-Пецова и д-р Борислав Гогушевски дел од тимот на „Аџибадем Систина“

Д-р Лилјана Хаџи-Пецова и д-р Борислав Гогушевски дел од тимот на „Аџибадем Систина“ Клиничката болница „Аџибадем Систина“ го прошири својот стручен тим со еминентните и искусни доктори, д-р Лилјан...

Види повеќе

Интервју со Гуркем Гунгор, медицински и нуклеарен физичар од „Аџибадем

Интервју со Гуркем Гунгор, медицински и нуклеарен физичар од Здравствената групација Аџибадем Акцелераторот TRILOGY е најмоќниот сојузник во борбата со канцерот Пациентите со малигни болести од зем...

Види повеќе