fbpx

Ендоваскуларно стентирање на аневризма на торакална аорта

За првпат во Македонија ендоваскуларно стентирање на аневризма на торакална аорта За прв пат во Р Македонија во Клиничката болница „Аџибадем Систина“ е поставен стент на аневризма (поточно трауматс...

Види повеќе

„Аџибадем Систина“ дел од 8-та Национална конференција за рак на дојка

„Аџибадем Систина“ дел од 8-та Национална конференција за рак на дојка Клиничката болница „Аџибадем Систина“ беше дел од 8-та Национална Конференција за борба против карциномот на дојка во организа...

Види повеќе

Гинеколози од „Аџибадем Систина“ предавачи на четвртиот курс на Школата за ултразвук „Ian Donald“

Гинеколози од „Аџибадем Систина“ предавачи на четвртиот курс на Школата за ултразвук „Ian Donald“ Четвртиот курс на Интер-универзитетската школа за ултразвук „Ian Donald“ ги собра на едно место еми...

Види повеќе

Најсовремен ласерски третман на зголемена простата

Најсовремен ласерски третман на зголемена простата Пациентите со зголемена простата имаат можност за безбеден, ефикасен и едноставен третман со помош на револуционерниот ласерски систем GREEN LIGHT...

Види повеќе

Д-р Снежана Палчевска дел од тимот на Клиничка болница „Аџибадем Систина“

Д-р Снежана Палчевска дел од тимот на Клиничка болница „Аџибадем Систина“ Клиничката болница „Аџибадем Систина“ го прошири својот стручен тим со еминентната и искусна докторка, д-р Снежана Палчевск...

Види повеќе

Д-р Корнелија Трајкова и д-р Даниела Јованова дел од тимот на „Аџибадем Систина“

Д-р Корнелија Трајкова и д-р Даниела Јованова дел од тимот на „Аџибадем Систина“ Клиничката болница „Аџибадем Систина“ го прошири својот стручен тим со еминентните и искусни доктори, д-р Корнелија ...

Види повеќе

Светска недела на доење (1-7 август)

Светска недела на доење (1-7 август) Клиничката болница „Аџибадем Систина“ како активен промотор и поддржувач на доењето учествуваше на денешната прес конференција по повод Светската недела на доењ...

Види повеќе

Излезе новиот број на Аџибадем Систина ПЛУС

Излезе новиот број на Аџибадем Систина ПЛУС Во новиот број на магазинот „Аџибадем Систина ПЛУС“ можете да прочитате инспиративни животни приказни, стручни совети за превенција на канцерот, ефикасен...

Види повеќе

Конференција „Безбедност на пациентите“ во „Аџибадем Систина“

Конференција „Безбедност на пациентите“ во „Аџибадем Систина“ По повод интернационалната недела на медицинските сестри, Клиничката болница „Аџибадем Систина“ организираше конференција на тема „Безб...

Види повеќе

Мега популарната пејачка Нора Истрефи роди девојче во „Аџибадем Систина“

Мега популарната пејачка Нора Истрефи роди девојче во „Аџибадем Систина“ Мега популарната поп и R’n’B пејачка Нора Истрефи на 15 мај го доби најубавиот подарок во „Аџибадем Систина“. Ти...

Види повеќе