fbpx

Клиничката болница „Аџибадем Систина“ домаќин на 32. состанок на патолози

Клиничката болница „Аџибадем Систина“ домаќин на 32. состанок на патолози На 15. април Клиничката болница „Аџибадем Систина“ беше домаќин на 32. состанок на здружението на патолози на Р Македонија....

Види повеќе

Бесплатен ПЕТ/КТ за малиот Матеј

Бесплатен ПЕТ/КТ за малиот Матеј Mенаџментот на Клиничката болница „Аџибадем Систина“ одлучи да му овозможи бесплатно снимање на ПЕТ/КТ на Матеј Стоилов од Делчево. Денеска во ПЕТ центарот во „Аџиб...

Види повеќе

Донирани јајце клетки, новитет на Одделот за ИВФ

Донирани јајце клетки, новитет на Одделот за ИВФ Клиничката болница „Аџибадем Систина“ потпиша договор со најголемата украинска банка за јајце клетки „First egg bank“. Со ова пациентките кои имаат ...

Види повеќе

Thin prep-најефикасен ПАП тест за скрининг на грлото на матка

Thin prep-најефикасен ПАП тест за скрининг на грлото на матка Клиничката болница „Аџибадем Систина“ започна со примена на најсовремениот ПАП тест за скрининг на карцином на грлото на матката-Thin P...

Види повеќе

Рекордни 1023 новороденчиња во 2015

Рекордни 1023 новороденчиња во 2015 Рекордни 1023 бебиња се родени во 2015 година во Клиничката болница „Аџибадем Систина“, која е најголемо приватно породилиште на Балканот. Трендот на порастот на...

Види повеќе

Дијагностички лаборатории акредитирани со ISO: 15189

Дијагностички лаборатории акредитирани со ISO: 15189 Високата стручност и професионалност, обезбедувањето точни резултати и имплементирањето на современи протоколи во работењето на Дијагностички ла...

Види повеќе

Нови бенефиции за целото Acibadem Sistina BABY семејство

Нови бенефиции за целото Acibadem Sistina BABY семејство -10% попуст на сите здравствени услуги за родените во Аџибадем Систина во текот на целиот живот Со голема љубов и посветеност ги известуваме...

Види повеќе

Амбасадорот на САД во официјална посета на КБ „Аџибадем Систина“

Амбасадорот на САД во официјална посета на КБ „Аџибадем Систина“ Делегација од Амбасадата на Соединетите Американски Држави во Македонија предводена од Амбасадорот Џес Л. Бејли, оствари официјална ...

Види повеќе

Презентирани новините од областа на асистираните репродуктивни технологии

Презентирани новините од областа на асистираните репродуктивни технологии Кои се причините за неплодност, како навреме да се дијагностицираат и соодветно да се третираат и последните достигнувања в...

Види повеќе

Стручен состанок – Улогата на PET/CT и Trilogy во дијагноза и третман на тумори

Стручен состанок – Улогата на PET/CT и Trilogy во дијагноза и третман на тумори На 30-ти октомври Клиничката болница „Аџибадем Систина“ одржа стручен состанок на тема „Улогата на PET/CT и Tri...

Види повеќе