fbpx

БЕСПЛАТНА ПРОВЕРКА НА НИВОТО НА ШЕЌЕР ВО КРВТА

01.10.2022

Во светот многу луѓе страдаат од преддијабетесна состојба, но поради отсуство на симптомите не се свесни за тоа. Не дозволувајте преддијабетесот да се претвори во дијабетес. Сè уште има време да ги смените животните навики со кои ќе го намалите прогресирањето на дијабетесот, па дури и ќе ја спречите неговата појава.

n

За таа цел, викендов, нашиот медицински тим во соработка со „Жито лукс“ бесплатно го мереше нивото на шеќер во крвта во „Веро џамбо“.

n