fbpx

Бесплатна контрола на новороденчиња и доенчиња

21.06.2017

Педијатрискиот тим на Поликлиника „Аџибадем Систина“ Битола на 30.06 (петок) организира бесплатна контрола на здрави новороденчиња и доенчиња. Контролата опфаќа мерење висина, тежина, проценка на психомоторен развој, како и совети за нега и исхрана.
Контролата ќе ја изведува педијатрискиот тим на Поликлиника Аџибадем Систина Битола и Клиничката болница „Аџибадем Систина“ од Скопје.

Закажете го вашиот бесплатен преглед на 02/ 30 99 500