fbpx

AМБАСАДОРОТ НА БИХ ВО ОФИЦИЈАЛНА ПОСЕТА НА „АЏИБАДЕМ СИСТИНА“

30.06.2022

Амбасадорот на БиХ во Македонија, Драган Јаќимовиќ, оствари официјална посета на Клиничка болница „Аџибадем Систина“ и се сретна со менаџментот на болницата.

poseta

Целта на посетата беше запознавање со резултатите од работењето, капацитетите и условите на одделите и специјализираните центри.

poseta

Амбасадорот Јаќимовиќ ја даде својата поддршка во заложбите на докторите и на целиот менаџмент на болницата да продолжат со напорите во овозможување најдобро лекување за сите пациенти во земјава и регионот и со нив го сподели и своето воодушевување од технологијата што ја поседува болницата.

poseta
poseta