fbpx

„АЏИБАДЕМ СИСТИНА“ СТАНА ОФИЦИЈАЛЕН МЕДИЦИНСКИ ПАРТНЕР НА    МАКЕДОНСКАТА КОШАРКАРСКА ФЕДЕРАЦИЈА

28.02.2022

Клиничката болница „Аџибадем Систина“ потпиша договор за спонзорство со Македонската кошаркарска федерација. Како здравствена институција која е лидер во превенција и третман на спортските повреди, болницата со сите свои ресурси ќе се грижи за здравјето на играчите од машката и женската сениорска репрезентација како и од младинските кошаркарски репрезентации.

Ги поддржуваме и:

Ракометен клуб „Вардар“ – мажи

Ракометен клуб „Вардар“ – жени

Фудбалски клуб „Вардар“

Кошаркарски клуб „МЗТ Скопје“

Скопски Маратон