fbpx

 „АЏИБАДЕМ СИСТИНА“ СО ПРВА ПОБЕДА ВО НОВАТА СЕЗОНА ВО БИЗНИС ЛИГАТА

21.09.2022

Тимот на „Аџибадем Систина“ стартуваше со победа во првиот натпревар од Бизнис лигата во новата сезона 2022/2023. Од понеделникот започна новата 12. сезона на натпреварите во мал фудбал на екипи составени од вработени во компаниите од земјава, во која оваа годинава се натпреваруваат 24 компании. Лигата ќе се одигра во две етапи, и тоа есенски (11 кола) и пролетен дел (12 кола + завршен турнир). Ова е нашиот победнички тим, успешна сезона, момци!

biznis