fbpx

„АЏИБАДЕМ СИСТИНА“ ДЕЛ ОД НАСТАНОТ „MOVEMBER BERBER SHOW“

14.11.2022

Клиничката болница „Аџибадем Систина“ денес беше дел од настанот „MOVEMBER BERBER SHOW“ во организација на Сити мол. Посетителите на нашиот штанд имаа можност да се запознаат со промотивната кампања за трансплантација на коса со револуционерната Sapphire FUE-метода.

n