fbpx

4 ГОДИНИ КЛИНИЧКА БОЛНИЦА „АЏИБАДЕМ СИСТИНА“

07.04.2014

4 ГОДИНИ КЛИНИЧКА БОЛНИЦА „АЏИБАДЕМ СИСТИНА“ 


14 ГОДИНИ УСПЕШНА ПРИКАЗНА
 

 


Кога светот го слави денот на здравјето, Клиничката болница „Аџибадем Систина“ има уште една причина за одбележување на 7-ми април. 
Денес, означуваме четири години од реализирањето на идејата за создавање здравствена установа која е синоним за доверба, сигурност и квалитет. Четири години кои целосно ги посветивме во креирање и одржување на систем кој понуди професионална здравствена заштита според светски стандарди и протоколи во медицината. По повод одбелжувањето на 4 годишното постоење на „Аџибадем Систина“ беше презентиран и годишниот извештај и достигнувањата за 2013 година.

30.000 хируршко гинеколошки операции, 4.500 кардиоваскуларни операции, 8.900 породувања и 185.000 регистрирани приватни пациенти се само потврда на нашата работа и посветеност за здравјето. Оваа година ни донесе многу нови успеси, нови признанија и пациенти кои дополнително потврдија дека се движиме во вистинската насока.  Со целиот професионален потенцијал остануваме посветени на вашето здравје, бидејќи

ЗА ЖИВОТОТ СЕ РАБОТИ

 

{backbutton}