doctorsALB        departALB        centerofexellanceALB

Lajme

Përvoja e pacientët tanë

  • Prof. Saveski bëri të pamundurën

   Prof. Saveski bëri të pamundurënVigan Latifi është një djalë 28 vjeçar, nga Prishtina. I gëzohej aktiviteteve të tij të përditshme deri 8 muaj më parë, deri në momentin kur fati luajti me jetën e tij, e vuri atë në prag të...

   Read More

  • Jetën time jua detyroj juve

   Jetën time jua detyroj juveDushko është një nga shembujt e shumtë që kanë konfirmuar se profesionalizmi, reagimi i shpejtë dhe metoda multidisiplinare, mund të shpëtojnë jetë. Me 5 prill erdhi në spitalin Acibadem Sistina,...

   Read More

  • Mundohem që të ndikoj pozitivisht tek çdo pacient

   Mundohem që të ndikoj pozitivisht tek çdo pacientNëse e keni vizituar klinikën torakovaskulare në Acibadem Sistina, atëherë me siguri jeni njohur edhe me Nikollën, një djalë i ri i cili për 4 vite me rradhë kujdeset për pacientët që të mbërrijnë...

   Read More

Контакт Аџибадем СистинаЗакажи преглед, термин

 Foto Galerija Acibadem Sistina

acibademsistina bitola galerija

gurs banner


Sponsor sportiv

Aplikim cel.

Online Library

    INSHalb        HRalb