Распоред на доктори од КБ „Аџибадем Систина“ за прегледи и консултации во Поликлиника Битола (19.06.2017 - 23.06.2017)

Во Поликлиниката во Битола, покрај редовните доктори, секој работен ден прегледи и консултации ќе изведуваат и доктори од Клиничката болница „Аџибадем Систина“ од Скопје. Ова е распоредот за тековната недела:

Кардиологија и интерна медицина

19.06.2017

Д-р Маја Каличанин-Марковска
Специјалист по ортопедска хирургија

20.06.2017

Д-р Камелија Бушљетиќ

Пулмоалергологија 

21.06.2017

/

 

22.06.2017

Д-р Жарко Христовски
Специјалист интервентен кардиолог 

23.06.2017 /

 

Хирургија

19.06.2017 /

20.06.2017

/

21.06.2017

/

22.06.2017

Проф. Д-р Јордан Савески

Д-р Неда Трајковска

Специјалист трауматолог Трауматологија

23.06.2017

/

Пациентите кои се заинтересирани за повеќе информации и закажување преглед во Поликлиника „Аџибадем Систина“ може да се јават во Контакт центарот на 02/ 3099 500.

Работно време на Поликлиника Битола

Понеделник - Петок
08:00 - 20:00
Сабота
09:00 - 15:00

Контакт Аџибадем СистинаЗакажи преглед, термин

 

 Acibadem Sistina Fotogalerija

 

 acibademsistina bitola galerija

 

 

Спортски спонзорства

Мобилни апликации

Online Library