Распоред на доктори од КБ „Аџибадем Систина“ за прегледи и консултации во Поликлиника Битола (23.10.2017 - 27.10.2017)

Poliklinika Bitola raspored

Во Поликлиниката во Битола, покрај редовните доктори, прегледи и консултации изведуваат и доктори од Клиничката болница „Аџибадем Систина“ од Скопје. Ова е распоредот за тековната недела:

Гинекологија

Четврток 
26.10.2017
др. Елизабета Матевска Атанасовска

Педијатрија

Четврток 
26.10.2017
др. Леонардо Камењарски

Кардиологија и интерна медицина

Четврток 
26.10.2017

др. Дејан Ковачевиќ

Интервентентен кардиолог – електрофизиолог 

Пациентите кои се заинтересирани за повеќе информации и закажување преглед во Поликлиника „Аџибадем Систина“ може да се јават во Контакт центарот на 02/ 3099 500.

Работно време на Поликлиника Битола

Понеделник - Петок
08:00 - 20:00
Сабота
09:00 - 15:00

Контакт Аџибадем СистинаЗакажи преглед, термин

 

 Acibadem Sistina Fotogalerija

 

 acibademsistina bitola galerija

 

 

Спортски спонзорства

Мобилни апликации

Online Library