Распоред на доктори од КБ „Аџибадем Систина“ за прегледи и консултации во Поликлиника Битола (11.09.2017 - 15.09.2017)

Poliklinika Bitola raspored

Во Поликлиниката во Битола, покрај редовните доктори, прегледи и консултации ќе изведуваат и доктори од Клиничката болница „Аџибадем Систина“ од Скопје. Ова е распоредот за тековната недела:

Гинекологија

Понеделник Четврток 
11.09.2017 14.09.2017
др. Златко Палчевски др. Александар Бојаџиев

Педијатрија

Понеделник Четврток 
11.09.2017 14.09.2017
др. Александар Сајковски др. Тања Јованова

Кардиологија и интерна медицина

Понеделник Четврток 
11.09.2017 14.09.2017

др. Татјана Чепреганова

Специјалист по неврологија

др. Димитар Душкоски

Кардиолог

Хирургија

Понеделник Четврток 
11.09.2017 14.09.2017

 /

др. Илија Мостров

Пациентите кои се заинтересирани за повеќе информации и закажување преглед во Поликлиника „Аџибадем Систина“ може да се јават во Контакт центарот на 02/ 3099 500.

Работно време на Поликлиника Битола

Понеделник - Петок
08:00 - 20:00
Сабота
09:00 - 15:00

Контакт Аџибадем СистинаЗакажи преглед, термин

 

 Acibadem Sistina Fotogalerija

 

 acibademsistina bitola galerija

 

 

Спортски спонзорства

Мобилни апликации

Online Library