Распоред на доктори од КБ „Аџибадем Систина“ за прегледи и консултации во Поликлиника Битола (22.05.2017 - 26.05.2017)

Во Поликлиниката во Битола, покрај редовните доктори, секој работен ден прегледи и консултации ќе изведуваат и доктори од Клиничката болница „Аџибадем Систина“ од Скопје. Ова е распоредот за тековната недела:

Кардиологија и интерна медицина

22.05.2017

Д-р Марија Гашоска
Специјалист по неврологија

23.05.2017 Д-р Снежана Бонгард Мешкоска
Кардиолог 
24.05.2017  /
25.05.2017 Д-р Камелија Бушљетиќ
Специјалист по пулмоалергологија
26.05.2017 Д-р Марјан Димитровски
Кардиолог

 

Хирургија

22.05.2017 Д-р Драган Смилевски
Специјалист по торакална хирургија
23.05.2017 Д-р Тони Јосифовски
Специјалист по општа и дигестивна хирургија
24.05.2017 /
25.05.2017

Д-р Илија Мостров
Специјалист по пластична и реконструктивна хирургија

26.05.2017

Д-р Маја Каличанин-Марковскa
Специјалист по ортопедска хирургија

Пациентите кои се заинтересирани за повеќе информации и закажување преглед во Поликлиника „Аџибадем Систина“ може да се јават во Контакт центарот на 02/ 3099 500.

Работно време на Поликлиника Битола

Понеделник - Петок
08:00 - 20:00
Сабота
09:00 - 15:00

Контакт Аџибадем СистинаЗакажи преглед, термин


 Acibadem Sistina Fotogalerija


 acibademsistina bitola galerija


gurs banner


Спортски спонзорства

Мобилни апликации

Online Library