Распоред на доктори од КБ „Аџибадем Систина“ за прегледи и консултации во Поликлиника Битола (15.05.2017 - 19.05.2017)

Во Поликлиниката во Битола, покрај редовните доктори, секој работен ден прегледи и консултации ќе изведуваат и доктори од Клиничката болница „Аџибадем Систина“ од Скопје. Ова е распоредот за тековната недела:

Кардиологија и интерна медицина

15.05.2017

Д-р Татјана Чепреганова - Чанговска
Специјалист по неврологија

16.05.2017 Д-р Димитар Душкоски
Кардиолог 
17.05.2017  
18.05.2017 Д-р Оливер Јовковски
Специјалист по пулмоалергологија
19.05.2017 Д-р Даниела Пројевска
Кардиолог

 

Хирургија

15.05.2017 /
16.05.2017 Проф. Д-р Јовица Угриновски
Неврохирург
17.05.2017
18.05.2017

Д-р Ален Јовчевски
Дигестивна хирургија 

19.05.2017

Пациентите кои се заинтересирани за повеќе информации и закажување преглед во Поликлиника „Аџибадем Систина“ може да се јават во Контакт центарот на 02/ 3099 500.

Работно време на Поликлиника Битола

Понеделник - Петок
08:00 - 20:00
Сабота
09:00 - 15:00

Контакт Аџибадем СистинаЗакажи преглед, термин

 

 Acibadem Sistina Fotogalerija

 

 acibademsistina bitola galerija

 

 

Спортски спонзорства

Мобилни апликации

Online Library